WrapMania
WrapMania
Catering Lund med wraps och sallader

Catering Lund med fri leverans

catering i Lund med Wraps och sallader

Hos WrapMania Catering i Lund får du en fräsch lunch. Vi gör nyttig catering med lyxiga wraps och sallader, som vi kör ut till dig gratis. Hos oss får du fräsch mat som du garanterat blir mätt på.


Vår mat

All vår mat görs med kärlek och omtanke. Wraps, sallader och hälsotallrikar komponeras ihop och levereras till dig samma dag. Vi månar om att göra vår mat näringsrik, välsmakande och mättande. Catering i Lund när den är bäst. 


Våra wraps är välfyllda med en skandinavisk twist, våra sallader matiga och våra hälsotallrikar är fulla med protein. Grunden är fräscha grönsaker, rotfrukter och bönor tillsammans med couscous eller quinoa, toppat med ditt val av fyllning där du kan välja mellan grillad kyckling, gyros, serranoskinka, tonfisk, Oumph, kallrökt lax, räkor eller quorn.


Välj catering från oss därför att:

  • Du får lyxiga wraps, sallader och hälsotallrikar som du blir mätt på.
  • Kanske Lunds bästa catering med sallader och wraps.
  • Din mat görs samma dag som den levereras, på råvaror som har köpts samma morgon.
  • Vi har alltid fri leverans av vår catering i Lund.
  • Anpassad mat – vi kan ändra alla rätter efter era önskemål.

Beställ din catering senast dagen innan. 

Så ser vi till att du har god, nyttig och mättande mat gjord på fräscha råvaror till ditt event, ditt jobb eller dina vänner. 

Exempel från cateringmeny

wraps och sallader kan anpassas efter ert önska

Catering till lunch i Lund

Wraps till fest eller kvällsevent

Wraps till fest eller kvällsevent

Vegansk och vegetarisk sallad från vår catering lunch meny i Lund

Letar ni efter en leverantör av catering till lunchen under ett event, en konferens eller en workshop med kollegorna. Vi levererar i hela Lund  på önskad tidpunkt och har alternativ för alla typer av kosthållning och matpreferenser. 

För att hålla prestationerna och humöret på topp är en bra lunch väsentligt. Vi ser till att medarbetare och kollegor kan fortsätta vara kreativa och produktiva även på eftermiddagen. Gör er beställning dagen innan ni vill ha leverans så fixar vi cateringen till ert kontor i Lund. 

Se vad våra kunder har sagt om WrapMania

Wraps till fest eller kvällsevent

Wraps till fest eller kvällsevent

Wraps till fest eller kvällsevent

wraps på tallrik i Lund till event med catering

Det är inte alltid man har sittplatser till alla man har bjudit in till fest. En lyxig wrap är då den perfekta festmaten. Folk behöver inte sitta ner och äta, de kan fortsätta mingla och har även en hand över till att hålla valfri dryck i. 

Lägg gärna din catering beställning till kvällar och helger i god tid så hinner vi förbereda och planera för att maten under din kväll ska bli riktigt lyckad.

All typ av catering i Lund

Vi kan anpassa alla våra rätter och är alltid måna om att följa våra kunders önskemål. För våra kunder som föredrar vegetarisk eller vegansk mat har vi flera alternativ, alla våra rätter kan göras vegetariska och vissa även helt veganska. Våra vegetariska och veganska wraps, sallader och hälsotallrikar består av grönsakerna och Oumph alternativ rikligt med bönor och rotfrukter samt couscous eller quinoa. 


Har ni andra önskemål kring anpassningar av maten tar vi självklart hänsyn till det. Hör av dig till oss om du är osäker på hur vi kan tillgodose dina önskningar.  


Om WrapMania

WrapMania är stolta över att vara en ansvarsfull leverantör av catering i Lund. Vi är godkända av Miljöförvaltningen, källsorterar vårt avfall och ser till att få så lite svinn som möjligt när vi tillreder våra rätter.


Vi har många nöjda kunder, dels för vår goda mat, dels för vår snabba och höga service. 

En av våra återkommande beställare är Lund Universitetssjukhus

Tack så jättemycket för beställningarna 😀


Beställ catering i Lund från oss och bli en av våra nöjda kunder. Under arbetstid når du oss på telefon och övrig tid kan du mejla oss eller använda formuläret på vår hemsida.

WRAPMANIA DIN LUNCHPARTNER MED FOKUS PÅ MILJÖN I LUND

Best wraps in Lund city 🌯 

Wraps och sallader gjord med kärlek

kom ihåg vi har gratis utkörning i Malmö och det mesta av söderskåne