WrapMania
WrapMania

Om WrapMania Catering

Catering med omtanke och kärlek

 

WrapMania är ett koncept som är baserat på hälsosam mat för ditt möte eller evenemang.

Vi har undersökt den skandinaviska cateringmarknaden och tror att det finns ett behov för våra wraps, sallader och hälsotallrikar.


De flesta företag håller större möten och mingelmöten på ca. 30 - 60 min. Inom dessa minuter måste de ofta hinna med båda mycket professionell information och att luncha. Därför finns det inte tid för de stora lösningarna som att köa vid en buffe eller servera mer komplicerade rätter. Emellertid önskas en hög kvalitet på råvaror och hälsosam mat. Det uppskattas också att kunna skräddarsy menyerna för båda veganska och vegetariska alternativ.


Därför valde WrapMania att ta ett amerikanskt/mexikansk koncept och utveckla det vidare till ett skandinaviskt koncept med allt det vi älskar att äta här i Skandinavien som till ex. lax, räkor och pepparrot. Samtidigt är vårt menykort byggt upp så att alla rätter kan anpassas till ett vegan- eller vegetariskt alternativ eller efter önskemål om det finns allergier hos personer hos er.


När du köper mat hos oss vet du alltid vad maten innehåller. Vi tillagar de flesta dressingar och tillbehör själva. Härmed garanterar vi matkvaliteten, en bra smak och nöjda kunder.

WrapMania är mycket stolta över resultatet och för att hålla rimliga priser har vi valt att inte ha fysiska restauranger, bara försäljning online.


Vi tänker på våra barns framtid och tar hand om miljön. Därför har vi anpassat våra processer till detta. Våra kunder måste beställa senast dagen innan leveransen, så vi kan anpassa våra inköp enligt beställningarna. Härmed har vi inget onödigt matavfall, och som ett extra plus kan våra kunder alltid räkna med att få färsk mat. 


När man köper matvaror är det en hög konsumtion av förpackningar. Därför försöker vi köpa råvaror som är miljöriktigt förpackat för att minimera plastförbrukningen. Vi källsorterar allt och ser till, att så mycket som möjligt återvinns. Då kan du som vår kund också ha ett gott samvete ☺


WrapMania gör en dygd av bra service. Som vår kund måste du kunna känna dig trygg och veta att din cateringmat kommer i tid, när du står med 100 personer för ett lunchmöte kl. 12:00. Förtroende är också god kommunikation med kunden och förståelse för kundens behov.


Wrapmania garanterar dig


  • Ett snabbt svar
  • Skriftligt erbjudande och bekräftelse
  • Leverans i tid
  • Flexibilitet enligt kundens behov
  • Meddelande till kunden dagen innan leverans (vi kommer ihåg din beställning imorgon)
  • Sms vid leverans (maten är på väg, ankomst kl…)


För tillfället finns WrapMania catering bara lokalt i Malmö, Lund, Trelleborg, Lomma och Vellinge, men vi hoppas snart att kunna expandera till andra sidan Öresundsbron.


Välkommen till WrapMania. Vi hoppas att få din beställning snart.

Beställ här

wraps catering på tallrik

Catering WrapMania

WrapMania Blogg

Varför vegetarisk och vad är bra för miljön.

Prenumerera

Samarbetspartner

Vid Tingstad inhandlar vi emballage till wraps och sallader.
Vid Axfood Snabbgross inhandlar vi råvaror.
Till catering änvenda vi vegansk Oumph som råvaror.

Klicka här för att Se i vilka områden vi levererar catering

Catering wraps & sallad