WrapMania

Catering Malmö - Lunch wraps på tallrik

Catering Malmö - Wraps och sallader

catering med Gratis leverans i malmö

WrapMania erbjuder catering i Malmö med omnejd. Genom oss kan du få fräscha sallader, lyxiga wraps och matiga hälsotallrikar.
Vi erbjuder gratis leverans och lovar att du blir mätt! 


Vi på WrapMania sätter stor stolthet i att leverera fräsch och hälsosam mat.


  • Lyxiga wraps, sallader och hälsotallrikar som du blir mätt på.
  • Mat som görs på beställning, alltså endast fräscha råvaror som inhandlats samma morgon som vi levererar det. 
  • Gratis utkörning.
  • Anpassad catering – vi kan anpassa de flesta av våra rätter efter era önskemål.


Vår syn på catering i Malmö


Maten vi levererar är alltid gjord med kärlek och omtanke. Vi tycker att mat alltid ska vara näringsrik, hälsosam och välsmakande, även om det är en wrap man äter hållandes i handen. Våra wraps har en skandinavisk twist och innehåller fräscha ingredienser som vi köper samma morgon som vi ska leverera maten till er. 


Vi ser dessutom alltid till att våra kunder blir mätta på den catering vi lagar. Våra wraps är matiga med lyxigt innehåll, salladerna och hälsotallrikar är stora, smakrika och fulla med protein. Vi bygger våra rätter på en grund av valfri fyllning som du väljer: grillad kyckling, gyros, serranoskinka, tonfisk, Oumph, kallrökt lax, räkor eller quorn.


Beställ catering

Beställ senast dagen innan så ser vi till att du har god, nyttig och mättande mat gjord på fräscha råvaror till ditt event, ditt jobb eller dina vänner. 

CATERING SOM LUNCH

Catering Wrap med lax


En bra lunch är grunden till att kunna prestera på topp under hela dagen på jobbet. Beställ catering till ert kontor i Malmö för att vara säker på att medarbetarna får i sig en riktigt näringsrik och bra lunch. 


Vi har många kunder som låter oss stå för cateringen när det är konferens, workshops eller event. Vi kör ut maten helt gratis till er, oavsett var i Malmö ni befinner er. Genom vårt enkla beställningsformulär kan ni snabbt och lätt lägga en beställning.

Vegetarisk och vegansk catering

Vegetarisk och vegansk catering i Mal


Alla våra rätter går att göra vegetariska och vi har även många veganska alternativ på vår cateringmeny. Vi använder olika varianter av Oumph i våra vegetariska och veganska maträtter, tillsammans med en mängd fräscha grönsaker, rotfrukter och bönor samt couscous eller quinoa. 


Självklart tar vi även hänsyn till specialkost och andra önskemål kring din beställning av catering i Malmö från oss.

CATERING I MALMÖ MED GOTT HUMÖR OCH BRA SERVICE.

Vårt mål är att alltid leverera fräsch och nyttig mat som är mättande. Vi tänker på miljön och minimerar vårt matavfall.  Givetvis källsorterar vi.


Wrapmania levererar catering till Malmö, Lund, Vellinge, Lomma och Trelleborg med omnejd. 


Några av våra återkommande beställare är Skåne Universitetssjukhus och Attendo Malmö

Catering kvällstid i Malmö

Vi kör självklart ut mat även efter ordinarie arbetstid om ni önskar. Lägg gärna en beställning i god tid när du vill ha den utkörd på kvällar eller helger så att vi kan förbereda och planera leveransen till er. 

Om WrapMania Catering

WrapMania är stolta över att vara en leverantör med många nöjda kunder. Vår catering har blivit väldigt uppskattad, dels för vår fräscha mat som gör alla mätta och nöjda, dels för att vi erbjuder hög service och ser till att svara snabbt på våra förfrågningar. 


Vi är också stolta över att vara en leverantör av catering i Malmö som är godkända av Miljöförvaltningen och tar sitt ansvar för miljön genom att källsortera och ta vara på så mycket som möjligt av alla våra råvaror. Välkommen med din beställning av catering i Malmö! Du når oss på telefon under arbetstid och genom vårt formulär dygnet runt. 

Inte bara wraps och sallader i vår catering

Läsk och smaksatt vatten

Komplettera din cateringbeställning med läsk eller smaksatt vatten. Ingen måltid är komplett utan dricka och någonting som kompletterar maten. 

Trevlig och serviceminded personal

Vår personal är känd för att göra det lilla extra till alla som beställer catering av oss i Malmö. Se till att ett proffs får sköta cateringen till era event. 

Många nöjda cateringkunder

Vi sätter stort värde i att alltid stå på tå och leverera det lilla extra så att ni återkommer nästa gång ni behöver mat eller catering i Malmö.