WrapMania
WrapMania
Catering Malmö wraps och sallader

Catering Malmö

Wraps och sallader i malmö

Vi erbjuder catering med fri leverans i Malmö med omnejd. Genom oss kan du få fräscha sallader, lyxiga wraps och matiga hälsotallrikar.
Vi lovar att du blir mätt och får sallader och wraps gjort på råvaror med hög kvalitet.


Vi på WrapMania sätter stor stolthet i att leverera en fräsch och hälsosam lunch.


  • Lyxiga wraps, sallader och hälsotallrikar som du blir mätt på.
  • Mat som görs på beställning, alltså endast fräscha råvaror som inhandlats samma morgon som vi levererar det. 
  • Gratis utkörning Malmö med omnejd.
  • Anpassad catering – vi kan anpassa de flesta av våra rätter efter era önskemål.


Vår syn på catering i Malmö


Maten vi levererar är alltid gjord med kärlek och omtanke. Vi tycker att catering alltid ska vara näringsrik, hälsosam och välsmakande, även om det är en wrap man äter hållandes i handen. Våra wraps har en skandinavisk twist och innehåller fräscha ingredienser, som vi köper samma morgon som vi ska leverera wraps eller sallader en till er. 


Vi ser dessutom alltid till att våra kunder blir mätta på den catering vi lagar. Våra wraps är med lyxigt innehåll, salladerna och hälsotallrikar är stora, smakrika och fulla med protein. Vi bygger våra rätter på en grund av valfri fyllning som du väljer: grillad kyckling, gyros, serranoskinka, tonfisk, Oumph, kallrökt lax, räkor eller quorn.


Beställ catering dagen innan.

Beställ senast dagen innan. Så ser vi till att du har god, nyttig och mättande mat gjord på fräscha råvaror till ditt event, ditt jobb eller dina vänner. 

Exempel från cateringmenyn

Wraps och sallader kan anpassas efter kundens önskemål

Miljömedvetna valmöjligheter

När ni beställer catering till ett event, konferens eller företagsfesten, har ni samtidigt möjlighet att göra ett miljöriktigt val för Malmö stad.

Vi har både vegetariska wraps och veganska sallader. Vårt val av protein i maten spelar faktiskt en stor roll och kan bidra till att minska co2 utsläppen. Tänk vilken inverkan det har på miljön att byta från kött till vegetariska alternativ. 


Det finns mer intressant fakta om detta på våran blogg. 

För mer information är ni varmt välkomna att ringa eller maila oss! 

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Hjälpa oss att göra vår härliga stad till en miljöriktig stad. Tillsammans är vi ett bra exempel, ert företag och WrapMania framme som pionjärer för miljön i Malmö. 

Bra catering med hög kvalitet på råvaror, som smakar bra och är bra för miljön. Vi gör det lätt för dig att vara miljömedveten.

Vi ser fram emot att höra från er!

Mvh.

WrapMania

Lunch catering

Vegetarisk och vegansk

Vegetarisk och vegansk

Catering Wrap med lax i Malmö


En bra lunch är grunden till att kunna prestera på topp under hela dagen på jobbet. Beställ catering till ert kontor i Malmö för att vara säker på att medarbetarna får i sig en riktigt näringsrik och bra lunch. 


Vi har många kunder som låter oss stå för cateringen när det är konferens, workshops eller event. Vi kör ut maten helt gratis! Genom vårt enkla beställningsformulär kan ni snabbt och lätt lägga en beställning.

Vad tycker WrapMania´s kunder

Vegetarisk och vegansk

Vegetarisk och vegansk

Vegetarisk och vegansk

Vegetarisk och vegansk sallader från Wrapmanias catering meny i Malmö


Alla våra rätter går att göra vegetariska och vi har även många veganska alternativ på vår cateringmeny. Vi använder olika varianter av Oumph i våra vegetariska och veganska wraps och sallader, tillsammans med en mängd fräscha grönsaker, rotfrukter och bönor samt couscous eller quinoa. 


Självklart tar vi även hänsyn till specialkost och andra önskemål 😀

Fråga gärna oss.

CATERING I MALMÖ MED GOTT HUMÖR OCH BRA SERVICE.

Vårt mål är att alltid leverera fräsch och nyttig mat som är mättande. Vi tänker på miljön och minimerar vårt matavfall.  Givetvis källsorterar vi.

👍🏼

Några av våra återkommande beställare i Malmö är 

Skåne Universitetssjukhus och Attendo Malmö

kvällstid och helg

Vi kör självklart ut mat i Malmö med omnejd även efter ordinarie arbetstid om ni önskar. Lägg gärna en beställning i god tid när du vill ha cateringen utkörd på kvällar eller helger så att vi kan förbereda och planera leveransen till er. 

Om WrapMania

WrapMania är stolta över att vara en leverantör med många nöjda kunder i Malmö. 

Vår catering har blivit väldigt uppskattad, dels för vår fräscha mat som gör alla mätta och nöjda, dels för att vi erbjuder hög service och ser till att svara snabbt på våra förfrågningar. 


Vi är godkända av Miljöförvaltningen och tar vårt ansvar för miljön genom att källsortera och ta vara på så mycket som möjligt av alla våra råvaror. Du når oss på telefon under arbetstid och genom vårt formulär dygnet runt. 

Välkommen med din beställning !