WrapMania
WrapMania
Catering i Trelleborg – lyxiga wraps

Catering i Trelleborg

Wraps och Sallader i Trelleborg med gratis leverans

Catering Trelleborg med gratis utkörning från WrapMania. Vi kör ut lyxiga wraps och matiga sallader till ert företag eller hem till er. Vår wraps och sallader är både nyttig och mättande. Beställ enkelt via hemsidan!


Vi handlar till dagens catering och lagar vår mat samma dag som ni ska ha den. Det betyder att ni alltid får mättande wraps och sallader gjorde på fräscha ingredienser.


Wraps eller sallader till lunch ?

Har ni ett event eller en workshop för företaget är våra catering av wraps och sallader perfekt som en god och nyttig lunch. För att hålla humöret och kreativiteten uppe under eftermiddagen är det viktigt att se till att deltagarna får i sig en bra lunch som mättar. Vi kör ut i Trelleborg vid den tid ni vill ha och ni kan fokusera på ert – vi tar hand om maten.


Vår mat

Vi fyller våra wraps, sallader och hälsotallrikar till bredden med lyxiga ingredienser. Basen i våra wraps är färska grönsaker med fyllningar som kräftstjärtar, räkor, fetaost, Oumph, serranoskinka, grillad kyckling, kallrökt lax, quorn eller ägg och tonfisk. Salladerna har en bas av isbergssallad blandat med grönsaker, bönor och frön samt couscous eller quinoa. Till det väljer du själv vilken fyllning du vill ha i din sallad.

Ni kan välja mellan:

  • Grillad kyckling
  • Gyros
  • Serranoskinka
  • Tonfisk
  • Kallrökt lax
  • Räkor 
  • Quorn

Alla våra wraps och sallader kan göras vegetariska. Vår catering har vi dessutom flera alternativ för veganer, bland annat en populär vegansk hälsotallrik som är fylld med grönsaker, bönor, oliver, oumph och toppad med solrosfrön. Hör av dig till oss om du har några frågor kring hur vi kan uppfylla dina önskemål.

Se vad kunderna tycker om WrapManias wraps och sallader här.

Fräsch mat

Beställ senast dagen innan så ser vi till att du har god, nyttig och mättande mat gjord på fräscha råvaror till ditt event, ditt jobb eller dina vänner. 

Catering exempel - Meny Trelleborg

Gå till full cateringmeny för att se flera rätter. Wraps och sallader kan anpassas efter kundens behöv.

Beställ catering direkt på hemsidan

Beställ catering direkt på hemsidan

Beställ catering direkt på hemsidan

Sallad - Trelleborgs bästa vegetariska sallader

Du lägger din beställning för catering via vår hemsida. Där kan du också lägga till beställning av kalla dryck, som vi kör ut samtidigt som din mat i Trelleborg. Vi behöver din beställning senast dagen innan ni vill ha den levererad. Det gör att vi kan minska matsvinnet och se till att du alltid får de fräschaste grönsakerna och fyllningarna. Vill du ha leverans under kvällstid kan vi självklart ordna det, då uppskattar vi så lång framförhållning som möjligt.

Wraps – bästa festmaten

Beställ catering direkt på hemsidan

Beställ catering direkt på hemsidan

Wraps till festen på tallrik - catering i Trelleborg

En av våra lyxiga wraps är den perfekta festmaten om du har bjudit in ett stort antal personer och kanske inte har sittplats för alla. En wrap går att äta med en hand, dina gäster kan hålla sitt glas i andra handen, och fortsätta prata, mingla och ha kul. Eftersom våra catering wraps alltid innehåller färska, fräscha grönsaker och lyxiga fyllningar får dina gäster något som känns festligt och samtidigt är mättande.

OM WRAPMANIA

Wrapmania är ett lokalt cateringföretag i Trelleborg som fokuserar på fräscha wraps och sallader, som är lätt att äta utan att den behöver värmas. Vi gör wraps, sallader och hälsotallrikar fyllda av färska råvaror och fyllningar. Vi har dessutom en LCHF-tallrik som är rika på protein för dig som tränar mycket. Eftersom vi vill erbjuda våra kunder den bästa tänkbara servicen kör vi ut vår catering till er utifrån era önskemål, och helt gratis. Det enda du behöver göra är att beställa mat för minst tio personer. 


Vi har också utkörning till 

Catering Malmö, Lund och Lomma