WrapMania
WrapMania
Catering Vellinge med wraps & sallader

Catering Vellinge

Wraps och sallader med Gratis leverans i Vellinge

Catering i Vellinge med omnejd. Genom oss kan du få fräscha sallader, lyxiga wraps och matiga hälsotallrikar.
Vi erbjuder gratis leverans och lovar att du blir mätt! 


Vi på WrapMania sätter stor stolthet i att leverera fräsch och hälsosam mat.


  • Lyxiga wraps, sallader och hälsotallrikar som du blir mätt på.
  • Mat som görs på beställning, alltså endast fräscha råvaror som inhandlats samma morgon som vi levererar det. 
  • Gratis utkörning i Vellinge.
  • Anpassad catering – vi kan anpassa de flesta av våra rätter efter era önskemål.


Vår syn på catering i Vellinge


Maten vi levererar är alltid gjord med kärlek och omtanke. Vi tycker att catering alltid ska vara näringsrik, hälsosam och välsmakande, även om det är en wrap man äter hållandes i handen. Våra wraps har en skandinavisk twist och innehåller fräscha ingredienser som vi köper samma morgon som vi ska leverera maten till er. 


Vi ser dessutom alltid till att våra kunder blir mätta på den catering vi lagar. Våra wraps är matiga med lyxigt innehåll, salladerna och hälsotallrikar är stora, smakrika och fulla med protein. Vi bygger våra rätter på en grund av valfri fyllning som du väljer: grillad kyckling, gyros, serranoskinka, tonfisk, Oumph, kallrökt lax, räkor eller quorn.

Beställ senast dagen innan så ser vi till att du har god, nyttig och mättande mat gjord på fräscha råvaror till ditt event, ditt jobb eller dina vänner. 

Exempel på meny

Wraps och sallader kan anpassas till kundens önskemål

GOTT HUMÖR OCH BRA SERVICE HOS WRAPMANIA.

Vårt mål är att alltid leverera fräsch och nyttig mat som är mättande. Vi tänker på miljön och minimerar vårt matavfall.

Beställ därför dagen innan 😀  

Givetvis källsorterar vi.

Se vad WrapMania´s kunder i Vellinge tycker ?

Se recensioner här.

wraps catering till lunchen

Vegetarisk och vegansk sallader

Vegetarisk och vegansk sallader

catering wrap med lax i Vellinge


En bra lunch är grunden till att kunna prestera på topp under hela dagen på jobbet. Beställ catering till ert kontor i Vellinge för att vara säker på att medarbetarna får i sig en riktigt näringsrik och bra lunch. 


Vi har många kunder som låter oss stå för cateringen när det är konferens, workshops eller event. Vi kör ut maten helt gratis till er, oavsett var i Vellinge ni befinner er. Genom vårt enkla beställningsformulär kan ni snabbt och lätt lägga en beställning.

Vegetarisk och vegansk sallader

Vegetarisk och vegansk sallader

Vegetarisk och vegansk sallader

vegetarisk och vegansk sallads catering i Vellinge


Alla våra rätter går att göra vegetariska och vi har även många veganska alternativ på vår cateringmeny. Vi använder olika varianter av Oumph i våra vegetariska och veganska maträtter, tillsammans med en mängd fräscha grönsaker, rotfrukter och bönor samt couscous eller quinoa. 


Självklart tar vi även hänsyn till specialkost och andra önskemål kring din beställning av catering i Vellinge från oss.

Catering kvällstid

Vi kör självklart ut mat även efter ordinarie arbetstid om ni önskar. Lägg gärna en beställning i god tid när du vill ha den utkörd på kvällar eller helger så att vi kan förbereda och planera leveransen till er. 

Om WrapMania

WrapMania är stolta över att vara en leverantör med många nöjda kunder. Vår catering har blivit väldigt uppskattad, dels för vår fräscha mat som gör alla mätta och nöjda, dels för att vi erbjuder hög service och ser till att svara snabbt på våra förfrågningar. 


Vi är också stolta över att vara en leverantör av catering i Vellinge som är godkända av Miljöförvaltningen och tar sitt ansvar för miljön genom att källsortera och ta vara på så mycket som möjligt av alla våra råvaror. Välkommen med din beställning av catering i Vellinge! Du når oss på telefon under arbetstid och genom vårt formulär dygnet runt. 

Vi har också gratis leverans här

Malmö, Lund, Trelleborg, och LommaVellinge Kommun är en av våra nöjda catering kunder

Stort tack till Vellinge kommun 👍🏼

WrapMania har Catering av wraps och sallader i Vellinge

Catering Vellinge